Медицински софтуер за СИМП, ОПЛ, МЦ и ДКЦ!


Информационни системи,
обхващащи изцяло медицинските дейности в доболничната помощ.
Прочети повече

Системи за Видеонаблюдение!


Ние проектираме, доставяме и изграждаме професионални системи за видеонаблюдение.
Прочети повече

Всеки бизнес заслужава да има уебсайт!


Управлявай лесно своя сайт с хостинг,
в който ще намериш всичко необходимо за най-доброто
представяне на твоя онлайн бизнес.
Прочети повечеИзбери ХостингРегистрирай Домейн

Абонаментна поддръжка

Ние предлагаме ежемесечна софтуерна и хардуерна поддръжка на фирми, които не разполагат със специализиран IT персонал.

Гарантираме на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи!

Абонаментната поддръжка на компютърни системи и мрежи е услуга, която представлява IT отдел под наем.

Срещу сума далеч по-малка от месечната заплата на средно квалифициран системен администратор Вие се ползвате от услугите на цял ИТ отдел (системни администратори, мрежови администратори, администратори на системи за управление на бази от данни, хардуерни специалисти ), не плащате осигуровки, като качеството на услугата е много по-високо.

Техническата помощ включва администриране на цялата информационна структура на фирмата-операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита, поддръжка на всички работни станции и периферни устройства – принтери и скенери, сървъри, мрежа и мрежово оборудване, осигуряване на оборотна техника в случай на нужда.

Цената на абонаментната поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща. Независимо как и защо е атакуван бизнеса Ви, възстановяването обикновено отнема значително време и усилия!

Представете си какво би станало, ако не можете да използвате компютърните си системи за седмица. Какво би станало ако загубите всички данни, съхранявани на компютрите в компанията Ви.

Гарантирането на сигурността на Вашия бизнес е по-лесно отколкото си мислите. Нашите абонаменти пакети за поддръжка ще Ви помогнат да бъдете спокойни, че системата Ви ще Ви служи безпроблемно с години.
Те включват архив на данните, поддръжка на хардуера и почистване, съвети за работата с компютъра и много други. Основната цел на нашата абонаментни поддръжка е предпазването на системата от проблеми.
Това е различно от диагностиката, която се извършва за да се отстрани вече съществуващ проблем.

Превантивната поддръжка на компютрите е полезна, защото:


Спестява пари

Всички са чували старата поговорка „Една ябълка на ден, пази доктора далеч от мен”. Предотвратяването на проблеми с компютрите ще Ви спести пари в дългосрочен план, т.е. няма да се налага да отделяте извънредни средства за ремонтни работи и не рискувате да останете без важни данни в най-напрегнат момент.


Спестява време

 

Въпреки, че се налага да се отделят няколко часа на месец за извършване на поддръжката, превантивната поддръжка ще Ви спести не само времето за отстраняване на извънредни проблеми, но и свързаните с това неприятности и възможна загуба на данни.


Улеснява работата

 

Превантивната поддръжка се грижи за непрекъсната оптимизация на работата на Вашия компютър и Ви дава възможност да получите най-доброто от системата си.


Предпазва Ви от загуба на данни

 

За повечето хора, данните върху твърдия диск са по-важни от твърдия диск, върху който се съхраняват. Редовната поддръжка се грижи за защита на тези данни.